Surówka z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1
  • jabłko kwaśne

    1
  • olej słonecznikowy

  • cebula

  • kapusta kiszona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, dodajemy do niej starte na tarce jabłko i marchewkę oraz cebulkę. Wszystko to mieszamy i polewamy odrobiną oleju. Można dodać również sól do smaku, chociaż ja tego nie robię. Surówka ta idealnie nadaje się jako dodatek do ryb.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Chojłówna 29.06.2012 21:01
mniam
Mariusz10 18.04.2012 19:31
fajna
Wacław 02.04.2012 08:06
bardzo lubię
Emilia21 28.11.2011 08:51
uwielbiam
Emiliozo 04.10.2011 18:25
wygląda jak z marchewki
Joanna108 01.08.2011 21:44
też taką robię
Angelika10 24.05.2011 21:21
Pyszna szczególnie zimą.
jeta72 09.04.2011 21:25
do obiadku w sam raz!!!
m1monika 05.04.2011 21:41
same witaminki!!!
Ania67 09.03.2011 13:58
Samo zdrowie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat