Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z rzodkiewką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta 1/4 główki
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
oliwa 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z rzodkiewką

Kapustę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach (ja użyłam robota), rzodkiewkę umyć i również zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szczypiorek posiekać. Warzywa wymieszać razem dodać oliwę z oliwek. Doprawić do smaku sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak