Surówka z kapusty z rzepą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta młoda

    45dag
  • cebula

  • NASIONA KMINKU

  • zielony koperek

  • śmietana

    1\\2szkl
  • sól

  • cukier

  • rzepa

    20dag (czarna)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyta i oczyszczoną kapustę drobno poszatkować.Rzepę umyć obrać,opłukać ,zetrzeć na tarce .Wymieszać z kapustą ,dodać śmietanę ,umyty ,posiekany koperek ,opłukany kminek i drobno posiekaną cebulę.Doprawić do smaku solą i cukrem .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ronald88 22.12.2011 10:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat