Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z koperkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 0,5 główki
koperek 1-2 łyżki
marchew 1 szt
Kukurydza z Puszki 3 łyżki
sól
pieprz
majonez 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z koperkiem

Marchew obieramy, z kapusty zdejmujemy wierzchnie liście,kukurydze odcedzamy z zalewy.
Kapustę,marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach (ja ścierałam w maszynce,kapustę można poszatkować)Do miski wrzucamy starte na tarce warzywa,koperek,kukurydzę doprawiamy solą,pieprzem dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 11.06.2014 22:26
koniecznie muszę wypróbować przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak