Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z czerwoną cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 250 g
marchewka 1 szt
jabłka 1 szt
cebula czerwona 1 szt
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z czerwoną cebulą

Kapustę kiszoną mocno odciskamy i drobno szatkujemy, cebulę, marchew i jabłko obieramy, Cebulę drobno siekamy, marchew i jabłko ścieramy na tarce do jarzyn - jabłko na dużych oczkach, marchew na małych Wszystkie składniki wsypujemy do miski, dodajemy oliwy oraz soli i pieprzu i dokładnie mieszamy, podajemy tuż po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 23.01.2013 08:58
tradycyjna suróweczka najlepsza
V_kuchareczka 22.01.2013 20:31
smaczna
Kasnaj 22.01.2013 19:11
smaczna domowa suróweczka
MAR3STA 22.01.2013 19:11
lubię takie surówki
Gracer 22.01.2013 18:52
bardzo lubię
fotoviderek 22.01.2013 18:37
Taka surówka to mój ulubiony smak :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak