surówka z kapusty włoskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    5 sztuk
  • sos sałatkowy ziołowy

    1 sztuka
  • kapusta włoska

    0,5 główki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapustę drobno poszatkować marchewkę zetrzeć na drobnej tarce sos przygotować według przepisu wymieszać z warzywami i na chwilę odstawić aby przeszła smakiem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat