Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1/4 główki
ogórek zielony 1
pomidor 1
papryka żółta 1/2
majonez 1,5 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej

Kapustę włoską drobno kroimy i przekładamy do miski. Ogórek obieramy, a pomidor myjemy i oba warzywa kroimy w kostkę, dodajemy do kapusty. Paprykę również kroimy w drobną kostkę i przekładamy do warzyw. Następnie dodajemy majonez oraz przyprawy do smaku: sól, pieprz i czosnek granulowany. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wykładamy na półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joannasz3190 03.11.2014 10:36
Lubię taką do obiadu :)
Konczi 03.11.2014 09:50
uwielbiam takie suróweczki :)
ice cubes 03.11.2014 09:19
lubię taką surówkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak