Surówka z kapusty włoskiej

Surówka z kapusty włoskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    1/2 główki
  • marchewka

    1 szt
  • por (biała część)

  • ogórek kiszony

    1 szt
  • kukurydza w puszce

    1/2 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • majonez

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy,solimy.Marchewkę i ogórka ścieramy na tarce. Pora kroimy w drobną kostkę , paprykę w paseczki. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy odsączoną kukurydzę, przyprawiamy, dodajemy musztardę i majonez, mieszamy. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki lub koperek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (29)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

02.02.2014 21:24
Smakowita, lubię takie.

pestka

08.11.2013 13:54
ciekawy przepis

Ela15

01.10.2013 08:10
smaczna i zdrowa

Łukasz15

10.08.2013 11:07
Fajna suróweczka

Katarzyna59

19.04.2013 18:38
rewelacja, super

Dorian

11.02.2013 08:45
SUPER

miki47

31.01.2013 21:36
pycha

mariel78

09.12.2012 16:41
pycha

RenataZ-et

17.10.2012 21:49
bardzo dobra

dagmara020

28.09.2012 10:48
zielenina pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat