Surówka z kapusty włoskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    1/2 główki
  • marchewka

    1 szt
  • por (biała część)

  • ogórek kiszony

    1 szt
  • kukurydza w puszce

    1/2 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • majonez

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy,solimy.Marchewkę i ogórka ścieramy na tarce. Pora kroimy w drobną kostkę , paprykę w paseczki. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy odsączoną kukurydzę, przyprawiamy, dodajemy musztardę i majonez, mieszamy. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki lub koperek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (29)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IlonaAlbertos 02.02.2014 21:24
Smakowita, lubię takie.
pestka 08.11.2013 13:54
ciekawy przepis
Ela15 01.10.2013 08:10
smaczna i zdrowa
Łukasz15 10.08.2013 11:07
Fajna suróweczka
Katarzyna59 19.04.2013 18:38
rewelacja, super
Dorian 11.02.2013 08:45
SUPER
miki47 31.01.2013 21:36
pycha
mariel78 09.12.2012 16:41
pycha
RenataZ-et 17.10.2012 21:49
bardzo dobra
dagmara020 28.09.2012 10:48
zielenina pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat