Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej ze śmietaną

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
kukurydza w puszce 1/2 puszki
śmietana 12% 3-4 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej ze śmietaną

Kroki postępowania

1
Kapustę pekińską umyć, pokroić i posolić.
Dodać pokrojoną w kostkę paprykę.
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej ze śmietaną foto
2
Dodać odsączoną kukurydzę oraz śmietanę.
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej ze śmietaną foto
3
Doprawić do smaku pieprzem i solą, wymieszać.
Smacznego :)
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej ze śmietaną foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jordi 03.10.2013 08:57
wygląda bardzo smacznie
fotoviderek 08.04.2013 12:00
Świetna surówka :)
jozefinach 08.04.2013 11:38
Lubię takie sałatki.
meg1984 07.04.2013 21:11
z kapusty pekińskiej to bardzo lubię
rafał2 07.04.2013 20:19
ale przytkie
gosia1988 07.04.2013 20:18
lubię taką surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak