Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Surówka z kapusty pekińskiej z żurawiną i słonecznikiem

5.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
pół główki
marchew
1 sztuka
por
4 talarki
kukurydza w puszce
4 łyżki
słonecznik łuskany
garść
jogurt naturalny
do smaku
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
żurawina
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z żurawiną i słonecznikiem

Kroki postępowania

1
Kapustę poszatkować.
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej z żurawiną i słonecznikiem foto
2
Dodać startą marchew i pora.
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej z żurawiną i słonecznikiem foto
3
Następnie dosypać kukurydzę, żurawinę i słonecznik.
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej z żurawiną i słonecznikiem foto
4
Dodać jogurt, sól i pieprz i wymieszać. Znakomity dodatek do mięs.
Krok 4 - Surówka z kapusty pekińskiej z żurawiną i słonecznikiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 17.02.2014 13:08
ciekawy zestaw składników
pacpaw 25.11.2012 11:47
podoba mi się połączenie żurawiny i pestek. Jest takie uniwersalne do różnych surówek
misia53 30.09.2012 19:13
fajna , spróbuję z tymi dodatkami...
Cukiereczek13 17.05.2012 07:38
pyszna ;]
kriso 17.01.2012 18:10
jedno to to że zdrowe jedzenie
ewasylwia 28.11.2011 12:11
zdrowo i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak