Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1szt
  • ogórek świeży

    2szt
  • cebula czerwona

    1szt
  • jabłka

    2szt
  • por

  • ser feta

    opakowanie
  • szczypiorek

    pęczek
  • Sos sałatkowy:

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, pokroić w paski. Ogórki obrać, pokroić w kostkę, posolić i odcisnąć sok. Cebulę pokroić w krążki. Jabłka obrać i pokroić w pół plastry. Por pokroić w krążki, posolić po czym odcisnąć sok. Szczypiorek posiekać. Ser pokroić w kostkę. Przygotować sos wg przepisu, całość dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna Jussstiii 22.11.2011 11:09
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat