Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
1szt
ogórek świeży
2szt
cebula czerwona
1szt
jabłka
2szt
por
ser feta
opakowanie
szczypiorek
pęczek
Sklep Prymat
Sos sałatkowy:
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta

Kapustę oczyścić, pokroić w paski. Ogórki obrać, pokroić w kostkę, posolić i odcisnąć sok. Cebulę pokroić w krążki. Jabłka obrać i pokroić w pół plastry. Por pokroić w krążki, posolić po czym odcisnąć sok. Szczypiorek posiekać. Ser pokroić w kostkę. Przygotować sos wg przepisu, całość dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 22.11.2011 11:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak