Surówka z kapusty pekińskiej z porem

Surówka z kapusty pekińskiej z porem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1/2 średniej wielkości
  • papryka czerwona

    1/2 strąka
  • por (biała część)

    1 sztuka
  • kukurydza konserwowa

    3 łyżki
  • musztarda sarepska

    1 łyżeczka
  • jogurt grecki

    1 łyżka
  • majonez

    2 łyżki
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i umieszczamy w misce, dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę, por pokrojony w pół krążki i kukurydzę.

Musztardę mieszamy z jogurtem i majonezem. Dodajemy do warzyw i mieszamy.

Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halina17

26.11.2016 20:24
Dobra surówka.

adelajda

26.11.2016 14:59
Dobra surówka

agnieszka214

25.11.2016 21:42
Pyszne,ne są takie suroweczki

MonikaW

25.11.2016 21:21
uwielbiam takie surówki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat