Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z porem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 średniej wielkości
papryka czerwona 1/2 strąka
por (biała część) 1 sztuka
kukurydza konserwowa 3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
jogurt grecki 1 łyżka
majonez 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z porem

Kapustę szatkujemy i umieszczamy w misce, dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę, por pokrojony w pół krążki i kukurydzę.

Musztardę mieszamy z jogurtem i majonezem. Dodajemy do warzyw i mieszamy.

Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 26.11.2016 20:24
Dobra surówka.
adelajda 26.11.2016 14:59
Dobra surówka
agnieszka214 25.11.2016 21:42
Pyszne,ne są takie suroweczki
MonikaW 25.11.2016 21:21
uwielbiam takie surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak