Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z pomarańczą

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
1 szt
pomarańcza
1 szt
por (biała część)
1 mały kawałek
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z pomarańczą

Kapustę pekińską umyć, pokroić w cienkie paski. Por oraz obraną pomarańczę pokroić w kostkę. Wszystko wrzucić do miski, oblać surówkę olejem, posolić i popieprzyć do smaku i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 17.09.2012 10:43
Z pomarańczą nie jadłam, musi mieć ciekawy smak.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak