Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i pomidorem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mała kaupsta pekińska

    szt
  • pomidor

    2 szt
  • majonez

    4 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • koperek

    1 pęczek
  • ogórek

    2 szt
  • jogurt naturalny

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę dokładnie opłukać wysuszyć, Drobno poszatkować.Ogórek umyć obrać.Pokroić w drobną kostkę.Pomidor sparzyć obrać.Pokroić w drobną kostkę.Koperek tak samo.Wszytko razem wymieszać dodać łyżkę jogurtu naturlnego oraz majonez doprawić do smaku solą i pieprzem.Doskonała do obaidu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (19)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 15.05.2011 03:40
Zdrowa i smaczna.
RenataZ-et 11.02.2011 23:28
Super surówka!
Iwusia 13.01.2011 01:52
pychotka :D
berys18 21.12.2010 07:33
fajna
Marta98 15.11.2010 20:09
super
rosik93 11.10.2010 18:29
Ale kto tego przestrzega.Niby pomidory tracą witaminy.Ale i tak jest dobre:))
Wokalista 11.10.2010 10:22
Nie powinno się łączyć ogórka i pomidora razem w sałatkach ^^ ^^ no ale ogólnie dooobre ^^
Katarzyna156 08.10.2010 17:52
Bardzo ładnie wygląda
Emilia21 15.09.2010 15:47
super
gusia1000 14.09.2010 00:19
Samo zdrowie, tylko ją robić.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat