Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 szt |
papryka konserwowa | 4 cząstki |
pomidor | 2 szt |
por (białe części) | 1/2 szt |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
sól | |
cukier | |
oliwa | 3 łyżki |
oliwki zielone | 1 garść |
kapary | 2 łyżki |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
papryka konserwowa | 4 cząstki |
pomidor | 2 szt |
por (białe części) | 1/2 szt |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
sól | |
cukier | |
oliwa | 3 łyżki |
oliwki zielone | 1 garść |
kapary | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: