Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkwi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.
Super majonezowa surówka z kapusty pekińskiej i białej rzodkwi.

Składniki:

kapusta pekińska 0.5 główki
marchew 1 sztuka
rzodkiew biała 150 gramów
imbir świeży 3 cm
olej z pestek winogron 1 ml
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkwi

Kapustę szatkujemy.
Marchew i imbir ścieramy na małych oczkach.
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach.
Wszystko łączymy z olejem i majonezem.
Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak