Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i pomidorów

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 sztuka
pomidor czerwony 1 sztuka
por (biała część) 1/4 sztuka
rzodkiewka 6 sztuka
olej 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i pomidorów

Kapustę posiekać na drobne kawałki. Dodać pokrojone na plasterki lub w ósemki pomidory, startą na grubych oczkach rzodkiewkę i pokrojonego na talarki pora. Zalać olejem i doprawić do smaku. Podawać zaraz po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawlito 29.12.2013 10:09
na pewno była smaczna
MagdaXXX 05.12.2013 13:21
mniam ekstra
Lemon 28.10.2012 20:10
pyszna
Goya 28.10.2012 18:19
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak