Surówka z kapusty pekińskiej i jabłka.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • marchewka

    1 szt
  • Kukurydza z Puszki

    1 puszka
  • sól do smaku

  • koperek

    1 łyżka
  • majonez

    1-2 łyżki
  • jabłko

    1 duże
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską opłukać poszatkować i włożyć do miski, dodając startą marchewkę na grubych oczkach, utarte jabłko,koperek,kukurydzę i majonez Wszystko przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać. Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Cranberry 22.10.2013 10:14
pyszna surówka
Róża1 05.10.2013 22:11
fajna surówka:-)
Konczi 02.10.2013 14:39
smaczna suróweczka
Bernadeta1 02.10.2013 00:29
smaczny dodatek do obiadu
Renataj 01.10.2013 23:05
W sam raz do obiadu.
margaret 01.10.2013 23:03
musi być pyszna::)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat