Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska ok 700 g
marchew 1 szt
natka pietruszki 1 garść
ogórek kiszony 3 szt
cebula czerwona 1 szt
jabłko 1 szt
jogurt naturalny 1 łyżka
majonez 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę drobno szatkujemy. Dodajemy pokrojone w kostkę jabłko, startą na wiórki marchew, pokrojone w kostkę ogórki, posiekaną natkę i cebulę.
Mieszamy z jogurtem i majonezem.
Do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka17
Jagódka17 16.12.2017 17:06
świetny dodatek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak