Składniki:
kapusta pekińska | 1 główka |
marchew | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
kukurydza w puszce | 0,5 puszki |
ogórek zielony | 1 szt |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
sól i pieprz | 0,5 łyżeczki |
kapusta pekińska | 1 główka |
marchew | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
kukurydza w puszce | 0,5 puszki |
ogórek zielony | 1 szt |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
sól i pieprz | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: