Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1/2 kapusty pekińskiej
2 marchewki
sól, pieprz
sok z cytryny
2 łyzki majonezu
1/4 łyżeczki cukru
jabłko 1 szt.
jogurt naturalny 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską szatkujemy, obraną marchew i jabłko ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Obraną cebulę drobno siekamy. Wszystko mieszamy razem. Dodajemy jogurt, majonez, sól, cukier, pieprz, sok z cytryny i wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy, by smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 31.03.2013 13:01
bardzo ją lubię
angelika14 20.03.2013 13:52
najlepsza surówka na świecie
Janina 20.03.2013 13:43
Bardzo smaczne
msmors 20.03.2013 13:41
ciekawe danie
EnoBeno 20.03.2013 13:22
fajna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak