Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z marynowaną papryką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 200 g
papryka 150 g
pieprz
sól
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z marynowaną papryką

Kapustę kiszoną wkładamy do miseczki, zalewamy wodą i płuczemy aby nie była zbyt kwaśna. Następnie odciskamy z wody i kroimy drobno. Paprykę marynowaną odcedzamy z zalewy i drobno kroimy. Kapuste mieszamy z papryką marynowaną. Całość polewamy oliwą. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i mieszamy. Podajemy do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czyki 05.07.2014 08:43
Wspaniała do obiadku :)
Gracer 04.07.2014 19:23
fajna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak