Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty kiszonej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 500 gram
marchewka 2 sztuki
cebula biała 1 główka
oliwa 2-3 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
jabłko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty kiszonej

Kapustę wypłucz pod bieżącą wodą i wyciśnij ją. jeżeli jest bardzo długa możesz ją pokroić.
Marchewkę i jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Cebulę obierz i drobno posiekaj.Dodaj oliwę i przyprawy do smaku, dobrze wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 03.09.2013 10:57
smaczna i zdrowa
Bernadeta1 15.08.2013 10:16
smaczna surówka
ONY_za_kare 05.07.2013 22:26
uwielbiam taką kapuche
Rybciia 20.05.2013 11:34
smaczna :-)
kate.500 17.04.2013 07:49
samo zdrowie
Motorek 01.02.2013 10:02
też robię taką surówkę tylko jeszcze dodaję zieleninę jest smaczniejsza, spróbuj.
kasiek 19.12.2012 22:31
pyszna
gosia56 08.12.2012 14:15
bardzo lubię
Małgorzata106 04.12.2012 21:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak