Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 g
marchew 1 duża
natka pietruszki
oliwa 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną - najlepiej młodą, odcisnąć z soku i drobno poszatkować, marchewkę obrać i zetrzeć na tarce do jarzyn na dużych oczkach, dodać do kapusty, dodajemy oliwę i przyprawiamy solą i pieprzem do smaku, a następnie dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Podajemy po przegryzieniu się smaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 05.09.2012 13:04
robię bardzo podobną ale ja dodaję odrobinę cukru jeszcze:) mniam
parysek10 12.08.2012 14:20
zrobiłam dzisiaj do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak