Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej i czerwonej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała garść
kapusta czerwona garść
marchew 1
jabłko 2
sok z cytryny 1 łyżeczka
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat szczypta
pieprz szczypta
jogurt naturalny 1 łyżka
cebula czerwona 1/2

Porada

Dobrze odstawić na 10 minut do lodówki żeby smaki się połączyły.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej i czerwonej

Kapusty siekamy i mieszany. Marchew obieramy i ścieramy na grubych oczkach tarki, tak samo robimy z jabłkiem. Cebulę siekamy drobno i łączymy. Doprawiamy sokiem z cytryny, pieprzem i solą i mieszamy z jogurtem naturalnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 24.11.2015 15:22
smaczna surówka
2milutka 24.11.2015 14:19
Fajny pomysł z mieszana kapustą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak