Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
kalarepka młoda
2 szt -
marchewka
1 szt -
papryka czerwona
1/2 szt -
sól do smaku
-
pieprz
do smaku -
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat
do smaku -
olej
3-4 łyżki -
natka pietruszki
-
stewia
10 liści
Sposób przygotowania
Paprykę kroimy w paski albo w kostkę.
Liście stewii myjemy i drobno kroimy.
Natkę pietruszki siekamy .
Do kalarepy dodajemy pozostałe składniki ,dodajemy pieprz,olej i przyprawę mieszamy .
Surówkę odstawiamy aby smaki się lekko przegryzły.
POLECAM!!!!
Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się