Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy,koperku i czerwonej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepka młoda 2 sztuki
koperek pęczek
fasola czerwona z puszki 2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
majonez 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy,koperku i czerwonej fasoli

Kalarepę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach do miski.
Koperek płuczemy i drobno siekamy, dodajemy do kalarepy. Następnie wsypujemy odcedzoną z zalewy czerwoną fasolę i dodajemy majonez oraz przyprawy (sól i pieprz do smaku).
Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wykładamy na półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 19.09.2016 20:11
na pewno pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak