Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepką i buraczkiem
Tak przygotowanym sosem polewamy warzywa, mieszamy i odstawiamy na 15 minut aby smaki się połączyły. Serwujemy z rybami i mięsami z grilla.
kalarepka młoda | 1 szt |
buraki czerwone | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
jabłka | 1 szt |
rzodkiewka | 4 szt |
jogurt naturalny | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: