Surówka z dyni i bakalii

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dynia

    120 g
  • jabłka

    60 g
  • pietruszka zielona

    4 g
  • SOK Z CYTRYNY, SÓL, CUKIER

    do smaku
  • orzechy

    po 20 g
  • rodzynki

    po 20 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dynię i jabłko obrać, oczyścić i zetrzeć na tarce. skropić sokiem z cytryny. Doprawić do smaku. Posypać rodzynkami i orzechami. Można też wymieszać z jogurtem.Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bami 11.01.2012 20:26
Ciekawe połączenie składników :)
Pacia 12.08.2011 08:35
smaczna
edyta44 25.04.2011 20:00
CIEKAWE
wolochski 25.02.2011 20:59
uwielbiam
Jaheira11 21.11.2010 16:52
fajnie wygląda
matii6 18.11.2010 19:58
bardzo smacznie i pomysłowo
Natalia/tubisiek 10.11.2010 08:31
wygląda super!
Ewelina45 08.11.2010 10:13
musze spróbować :)
mehia 08.11.2010 08:12
pysznie się zapowiada :)
IlonaAlbertos 08.11.2010 01:10
Muszę wypróbować, ciekawe połączenie składników :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat