Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z sosem chrzanowo- cytrynowym
sos:
szklanka jogurtu
łyżka chrzanu
łyżka majonezu
pieprz świeżo mielony
sok z cytryny i skórka otarta
marchew | 1 sztuka |
jabłko | 1/2 sztuka |
seler korzeniowy | 1 sztuka |
fenkuł | 1/2 sztuka |
jogurt | 250 ml |
majonez | 1 łyżka |
chrzan | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżka |
skórka z cytryny | 1 sztuka |
kapusta czerwona | 0,5 kg |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: