Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty z majonezem i octem jabłkowym

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet jabłkowy
2 łyżeczki
cukier
1 łyżeczka
sól
do smaku
Sklep Prymat
majonez
3 łyżki
jabłko
1 duże
kapusta czerwona
1 mała główka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty z majonezem i octem jabłkowym

Kapustę i jabłko zetrzeć na jarzynowej tarce, dodać cukier, sól do smaku, oraz 2 łyżeczki octu jabłkowego, dokładnie wymieszać, dodać majonez, oraz kolorowy pieprz Prymat, jeszcze raz wymieszać i schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 13.10.2011 09:16
uwielbiam
Pola2 19.04.2011 17:34
lubię surówki z majonezem
bejciu24 17.04.2011 16:37
smaczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak