Surówka z czerwonej kapusty gotowanej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko

    1
  • marchew

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie nie długo ok 5 min, jabłko i marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach i dodać do kapusty. Doprawić solą ewentualnie pieprzem do smaku i dodać śmietany. PYCHA

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 22.05.2011 15:59
moja ulubiona surówka
Dorota71 16.09.2010 13:35
bardzo fajny przepis
nero 29.04.2010 18:27
Zrobiłam to faktycznie jest super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat