Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona pol glowki
cebula biała pol szt
marchew 2 szt
jabłko pol szt
sok z cytryny 2 lyzki
koper świeży 4 lyzki
cukier drobny do smaku
sól do smaku
oliwa 6 lyzek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę drobno posiekać, marchew i jabłko obrać i zetrzeć. Koper posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Dodać sok z cytryny i oliwę. Następnie przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AZgotuj 14.10.2016 13:32
pyszna i wspaniałe tęczowe kolory:)
Mniam 14.10.2016 11:38
Pyszny dodatek do obiadu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak