Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 szt
jabłko 1 szt
cebula czerwona 2 szt
Kwas cytrynowy Prymat
sól do smaku
pieprz
jogurt naturalny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę myjemy i drobno szatkujemy. Posypujemy solą i ugniatamy. Zostawiamy tak na ok 15 minut. Odlewamy powstałą wodę. Dodajemy jogurt, kwasek, drobno pokrojoną cebulę, sól i pieprz. Całość mieszamy. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 24.10.2014 15:14
Klasyka która zawsze jest na czasie ... Pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak