surówka z czerwoną kapustą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1,4 szt
  • cebula

    1 szt
  • marchew

    2 szt
  • seler

    1,4 szt
  • sok z cytryny

  • majonez

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapuste drobno kroimy i lekko sparzamy dodajemy sół i sok by nabrałą koloru, studzimy. Seler i marchew obieramy i ścieramy na tarce doajemy pokrojoną w kostkę cebule i wszytko razem mieszamy z majonezem doprawiamy do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Henryka2 20.11.2011 12:55
Pomysłowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat