Surówka z czarnych jagód i poziomek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jagody

    30 dag
  • poziomki

    20 dag
  • śmietana

    1 łyzka
  • cukier

    1 łyżeczka
  • wanilia

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte przebrane i osączone jagody i poziomki wyłożyć na salaterkę posypać cukrem z wanilia i polać śmietaną dobrze jest śmietanę najpierw posłodzić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat