Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzepy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzepa 3 szt
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
cukier
śmietana 12% 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzepy

Czarną rzepę obrać, opłukać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Przełożyć do miski przyprawić odrobiną soli oraz pieprzem i dodać cukru do smaku ( niewiele). Na koniec dodać śmietanę, wszystko dokładnie wymieszać.
Smacznego:))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 30.09.2014 10:05
Jestem fanką rzepy, w mojej wersji jest jeszcze zielony groszek:)
Wafelek2601 30.09.2014 09:13
Pyszna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak