Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z boczkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 20 dag
cebula 1 szt
pomidor 1 szt
ogórek 1/2 szt
olej 3 łyżka
ocet winny 1 łyżka
boczek 12 plastry
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z boczkiem

Boczek zrumienić na patelni.
Kapustę poszatkować. Cebulę, pomidora i ogórka pokroić na mniejsze części. Składniki układać warstwami lub wymieszać, na wierzchu położyć boczek.
Z oleju, octu i przyprawę wymieszać i polać sałatkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 08.01.2013 18:59
ten zaruzmieniony boczek- aż ślinka leci na jego widok
EWI 12.12.2012 09:12
fajna
adelajda 12.12.2012 05:08
na pewno smaczna !
Adam/ZUB3R 11.12.2012 21:31
ciekawy przepis
Renataj 11.12.2012 21:13
Ciekawa sałatka i bardzo apetyczna.
angelika14 11.12.2012 21:13
surówki z boczkiem nigdy nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak