Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi z rzodkiewką
Dodać śmietanę . Doprawić do smaku solą , cukrem i sokiem z cytryny .
Podawać posypane usiekaną natką pietruszki i mielonym pieprzem.
biała rzodkiew | 1/4 sztuki |
rzodkiewka | 4 sztuki |
śmietana kwaśna | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 do smaku |
sól do smaku | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: