Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka selerowa z rodzynkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler korzeniowy 0,5 szt
rodzynki 50 g
sok z cytryny 0,5 szt
jogurt grecki 100 ml
cukier puder 2 łyżki
sól 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka selerowa z rodzynkami

Selera obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Zalewamy sokiem z cytryny. Odstawiamy na godzinę. Dodajemy rodzynki. Robimy sos: jogurt grecki mieszamy z cukrem pudrem i solą. Mieszamy wszystkie składniki i podajemy do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 14.04.2015 21:55
bardzo smaczna surówka
Seba 14.04.2015 18:03
Pyszna surówka
Czyki 14.04.2015 18:01
Uwielbiam takie suróweczki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak