Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka obiadowa

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
cebula czerwona 1 szt
ogórek kiszony 3-4 szt
kukurydza w puszce 1 szt
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 szt
śmietana 18 proc 1 szklanka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Zamiast śmietany można użyć jogurt naturalny.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa

Kapuste umyć i cienko pokroić. Dodać drobno pokrojoną cebulę, opraz ogórki pokrojone w kostke. Kukurydze odsączyć a sitku i dodać do sałatki. Sos sałatkowy rozmieszać ze smietaną i polać sałatkę. Wymieszać. Podawać zaraz po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 02.07.2014 13:00
pyszna suróweczka))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak