Surówka Moniki

Surówka Moniki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki marynowane

    10 sztuk
  • szczypiorek

    1/4 pęczka
  • rzodkiewka

    4 sztuki
  • ocet winny

    1 łyżka
  • sól, pieprz

    do smaku
  • ogórek kwaszony

    2 sztuki
  • cebula czerwona

    1 sztuka
  • papryka czerwona

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Surówka Moniki

Wszystkie składniki umyć, pokroić w kosteczkę. Wymieszać z octem, doprawić do smaku. Podawać samo lub jako dodatek do mięsa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Wacław 25.10.2011 08:34
smaczna
kaszdar1 01.07.2011 08:28
bardzo ciekawy przepis
mala2021 13.04.2011 20:43
dobre
Motorek 10.04.2011 11:58
smaczna
kuklik 12.11.2010 11:11
bardzo lubię takie mieszanki
RenataZ-et 07.11.2010 18:13
Fajna ta Twoja surówka :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat