Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

surówka letnia z kapusty z sosem vinaigrette

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka
1 pęczek
ogórek
1 sztuka
jajko ugotowane na twardo
2
młode cebulki
1 pęczek
sos Vinaigrette
kapusta
młoda

Przepis i sposób przygotowania na: surówka letnia z kapusty z sosem vinaigrette

Kapustę poszatkować. Wszystkie warzywa starannie wypłukać, pokroić. Jajka pokroić w kostkę. Sos przyrządzić wg przepisu na opakowaniu, zalać sałatkę, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak