surówka letnia z kapusty z sosem vinaigrette

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • ogórek

    1 sztuka
  • jajko ugotowane na twardo

    2
  • młode cebulki

    1 pęczek
  • sos Vinaigrette

  • kapusta

    młoda
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Wszystkie warzywa starannie wypłukać, pokroić. Jajka pokroić w kostkę. Sos przyrządzić wg przepisu na opakowaniu, zalać sałatkę, wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat