Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka jesienna według Agi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 duża
kapusta biała 1/4 główki
dynia nieduży kawałek
ogórek kiszony 2 sztuki
cebula duża
sól
oliwa
papryka po pół każdej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka jesienna według Agi

Warzywa myjemy.Marchewkę i cebulę obieramy,z kapusty usuwamy wierzchni liść,z papryki wyjmujemy gniazda nasienne,dynię obieramy.Wszystko drobniutko szatkujemy,dodajemy odrobinę oliwy z oliwek,solimy,doprawiamy pieprze,mieszamy i wkładamy na 1/2 godzinki do lodówki.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 22.01.2015 09:32
bardzo smaczna
Krystyna32 09.01.2012 10:43
pycha
Ania67 06.12.2011 09:04
świetna
Wacław 26.11.2011 18:03
pyszna !
agnieszka137 16.11.2011 22:17
Z dynią nie robiłam:)
mikrusiak 16.11.2011 12:56
fajnie ... tak \"jesiennie\";P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak