Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
marchew 2 szt.
jabłko 2 szt.
cebula 1 szt.
kukurydza 0,5 puszki
natka pietruszki 2 łyżki
olej 2 łyżki
cukier 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu

Marchew , jabłka i cebule obrać. Kapustę poszatkować, jabłka i marchew zetrzeć, Cebule pokroić w kostkę.Dodać kukurydzę i natkę. Polać olejem, doprawić do smaku sokiem z cytryny , cukrem, solą i pieprzem. Wymieszać surówkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 21.04.2016 23:41
lubię takie sałatki
Ela15 13.03.2015 09:53
bardzo smaczna
bogusia19 03.11.2013 15:42
bardzo dobra
dodi 03.11.2013 14:30
pyszna suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak