Surówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    0,5 szt
  • marchew

    2 szt
  • natka pietruszki

    0,5 pęczka
  • majonez

    2 łyżki
  • Kucharek przyprawa do potraw

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską kroimy i oprószamy kucharkiem.
Marchewki ścieramy. Natkę pietruszki kroimy.
Wszystko łączymy, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika Frąc 25.03.2015 11:59
Mega niedobre! Po pierwsze majonez w ogole nie pasuje do tego. Po drugie marchewki nie dwie, tylko jedna. Po trzecie pietruszka totalnie to psuje, czuc tylko i wylacznie smak tej pietruchy. Nie polecam.
gosiag 17.03.2015 20:11
lubie takie surowki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat