Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 4 garści
marchewka 1 szt
cukier do smaku
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka

Kapustę kiszoną odciskamy z soku i można ją lekko przepłukać w wodzie. Kroimy ją na mniejsze kawałki. Następnie do kapusty trzemy obraną surową marchewkę na tarce o grubych oczkach. Dodajemy odrobinę cukru i olej . Wszystkie mieszamy. Podajemy do obiadu najlepiej ryby. SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 03.11.2012 20:43
ja zjem nawet bez rybki ... uwielbiam kiszoną kapustę
kamyk 09.09.2012 21:15
do ryby rewelacja, nawet pauluszki rybne jem z taką surówką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak