Surówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    4 garści
  • marchewka

    1 szt
  • cukier

    do smaku
  • olej

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odciskamy z soku i można ją lekko przepłukać w wodzie. Kroimy ją na mniejsze kawałki. Następnie do kapusty trzemy obraną surową marchewkę na tarce o grubych oczkach. Dodajemy odrobinę cukru i olej . Wszystkie mieszamy. Podajemy do obiadu najlepiej ryby. SMACZNEGO !

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 03.11.2012 20:43
ja zjem nawet bez rybki ... uwielbiam kiszoną kapustę
kamyk 09.09.2012 21:15
do ryby rewelacja, nawet pauluszki rybne jem z taką surówką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat