Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Suróka z sałaty lodowej z granatem i pestkami dyni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa 1/2 główki
granat 1/2 szt
pestki dyni 4 łyżki
oliwa 4 łyżki
sok z cytryny 2 lyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Suróka z sałaty lodowej z granatem i pestkami dyni

Sałatę pokroić w paski, wrzucić do miski.
Skropić sokiem z cytryny, oliwą, doprawić solą- wymieszać.
Dorzucić ziarenka z granatu- dorzucić, wymieszać.
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni.
Posypać sałatkę.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka-87-25 05.05.2016 14:35
lubie takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak