Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Strudel z ciasta francuskiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
szynka 10 plastrów
parmezan starty 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Strudel z ciasta francuskiego

Ciasto rozwijamy, układamy na nim plastry szynki i posypujemy startym parmezanem. Zwijamy w roladę nasze ciasto i kroimy w plastry około 3 - 4 cm. Gotowe układamy na blaszce i poeczemy w nagrzanym piekarniku do 200 stopni około 15 minut. SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 17.05.2013 22:05
coś cuję , że taki strudel mi bardzo posmakuje
Ewelina47 19.10.2012 13:34
super pomysł
parysek10 21.09.2012 16:29
dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak