Przepis i sposób przygotowania na: Strucla drożdżowa z ricottą
Kroki postępowania
Smacznego !!!
mąka | 500 g |
drożdże | 30 g |
cukier | 1/2 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
masło | 100 g |
jaja | 2 sztuki |
sól | |
ser ricotta | 400 g |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier puder | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
masło | 30 g |
mąka | 4 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: